Change dimension font

Do you have a question you want to ask an existing QCAD user about QCAD and what you can do with it? Do you want to know if a particular feature exists? This is the place to ask.

Moderator: andrew

Change dimension font

Postby stevenball » Wed May 23, 2012 12:29 pm


Is it possible to chamnge the diemnsion font ?
Registered Member
Posts: 1
Joined: Wed May 23, 2012 12:28 pm

Re: Change dimension font

Postby andrew » Wed May 23, 2012 12:54 pm

No, this is currently not possible.

[Edit: Feature request exists for this - ... &closedto=]
User avatar
Site Admin
Posts: 3400
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Return to Pre-sales Questions

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest