Purge Blocks and Layers

Please use this forum to post feedback and suggestions related to QCAD Professional.

Moderator: andrew

Purge Blocks and Layers

Postby jamesarbrown » Fri Apr 23, 2010 10:12 am

Hi,

It would be nice to have some equivalent to AC command Purge All which deletes all unused layers and blocks.

James
jamesarbrown
Junior Member
 
Posts: 10
Joined: Wed Sep 03, 2008 9:41 am

Postby andrew » Sun Apr 25, 2010 10:30 am

Thanks for the suggestion. This command will be considered for QCAD 3.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2604
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Postby CADdy » Thu Feb 17, 2011 1:17 pm

In some cases it could be useful to assign (manually) and edit multiple layers and blocks at once, I think.
CADdy
Newbie Member
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 17, 2011 10:27 am


Return to QCAD 2.1/2.2 Suggestions and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests