Dimensioning

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD version 3

Moderator: andrew

Dimensioning

Postby Graham Wright » Mon Jun 30, 2014 11:01 am

Suddenly, the dimension tools have stopped working.

E.g. - straight horizontal line, when I click on the end points, a rectangle is created.
What am I doing wrong? It has worked perfectly up to now and stored drawings can have dimensions added in the expected fashion.
Have I changed a setting?
Graham Wright
Newbie Member
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 01, 2013 11:00 am

Re: Dimensioning

Postby andrew » Mon Jun 30, 2014 11:20 am

The dimension font and arrows are likely simply too small to be seen in your current drawing.

Please refer also to our FAQ at:
http://www.qcad.org/en/qcad-documentati ... n_settings
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2556
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Dimensioning

Postby Graham Wright » Mon Jun 30, 2014 11:49 am

Brilliant! Thank you.
Graham Wright
Newbie Member
 
Posts: 8
Joined: Tue Oct 01, 2013 11:00 am


Return to QCAD 3 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests