QCad 3 RC3 - Text problem

If you are having problems with QCAD version 3, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

QCad 3 RC3 - Text problem

Postby mark86 » Wed Dec 07, 2011 10:57 pm

Hi,

When using the add text tool, I add new text to the box then change the number in the Height box the text reverts to the previous text that was added.

Also multi line text when added to the drawing is appearing in a single line with a square character where the text should go to the next line
mark86
Newbie Member
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 18, 2011 3:57 am

Postby mark86 » Wed Dec 07, 2011 11:01 pm

Sorry, my mistake.

Was editing "source" tab instead of "rich text"
mark86
Newbie Member
 
Posts: 3
Joined: Fri Nov 18, 2011 3:57 am


Return to QCAD 3 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests