QCAD 3.0RC2 Mirror Dimensions Error

If you are having problems with QCAD version 3, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

QCAD 3.0RC2 Mirror Dimensions Error

Postby cmcgrath5035 » Thu Jan 05, 2012 4:24 pm

I created an area of rectangles and added horizontal and vertical dimensions.
I then selected the area and duplicated it using Modify-Mirror.
The rectangles and vertical dimensions mirrored just fine, but the horizontal dimensions turned into vertical dimensions.

I have a pdf of the area if you need it, or the whole drawing if you prefer.
cmcgrath5035
Active Member
 
Posts: 44
Joined: Thu Oct 13, 2011 7:38 pm

Postby andrew » Thu Jan 05, 2012 11:36 pm

User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2619
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am


Return to QCAD 3 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest