I,P not working [solved]

If you are having problems with QCAD version 3, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

I,P not working [solved]

Postby KApix » Sun Jun 16, 2013 1:04 pm

I've just downloaded QCAD Pro version 3.1.0.6 (3.1.0) onto my Mac 10.8.4 and I,P no longer shows a point to point measurement? Has something changed of which I'm not aware?
KApix
Registered Member
 
Posts: 1
Joined: Thu Apr 14, 2011 11:18 pm

Re: I,P not working

Postby andrew » Sun Jun 16, 2013 2:40 pm

Thanks. This problem has been fixed for the next release.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 3986
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am


Return to QCAD 3 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests