Auto Saving:

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD 2.1/2.2.

Moderator: andrew

Auto Saving:

Postby Bigbush » Mon Jan 30, 2012 10:13 am

I am trying to find an auto save function. Am I looking in vain? If I forget to save manually every few minutes the programme sometimes freezes and I get the 'programme not responding' message, and lose what I've done as the programme doesn't respond if I wait. I'm using the programme with Windows 7.
Bigbush
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Mon Jan 30, 2012 10:02 am

Postby Bigbush » Mon Jan 30, 2012 11:01 am

There is no Auto Save function in Application Preferences.
Bigbush
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Mon Jan 30, 2012 10:02 am

Postby Bigbush » Mon Jan 30, 2012 11:21 am

In Application Preferences I have Appearance, Paths, Defaults and Behaviour and nowhere can I find Load/Save - Auotsave.
Bigbush
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Mon Jan 30, 2012 10:02 am

Postby Bigbush » Mon Jan 30, 2012 11:44 am

17th Jan 2011, so just over a year.
Bigbush
Newbie Member
 
Posts: 4
Joined: Mon Jan 30, 2012 10:02 am

Re: Auto Saving:

Postby johnbatt » Sat Jul 21, 2012 7:56 pm

I also have Version 3 QCad and was trying to find the Autosave function as well, I did as you instructed and went:
Edit-->Preferences-->Autosave
and was able to set my autosve interval.

This is true with pretty much all programs, you will always find Preferences under the Edit drop down menu.
johnbatt
Registered Member
 
Posts: 1
Joined: Sat Jul 21, 2012 7:46 pm


Return to QCAD 2.1/2.2 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests