[SOLVED] Can't move toolbar

If you are having problems with QCAD 2.1/2.2, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

[SOLVED] Can't move toolbar

Postby paulcoyote » Thu Jun 07, 2012 6:49 pm

Hi:

I've moved the main toolbar out of the screen (in a 1440x900 resolution) and can't get it back to its place, the left handler is out of the screen and can't be accessed by the pointer. Please take a look at this creen:

I'm using Ubuntu 10.04 Qcad PRO 2.2.2.0

Pantallazo2.png
Out of the screen toolbar
Pantallazo2.png (13.74 KiB) Viewed 2635 times


Any idea? There is a configuration file or so?

Thanks in advance

Paul
Last edited by paulcoyote on Thu Jun 07, 2012 9:21 pm, edited 2 times in total.
paulcoyote
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 07, 2012 6:38 pm

Re: Can't move toolbar

Postby andrew » Thu Jun 07, 2012 7:30 pm

- Quit QCAD
- Reset the configuration by deleting or moving away / renaming the file ~/.config/RibbonSoft/QCAD.ini
- Start QCAD again
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2600
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Can't move toolbar

Postby paulcoyote » Thu Jun 07, 2012 9:22 pm

andrew wrote:- Quit QCAD
- Reset the configuration by deleting or moving away / renaming the file ~/.config/RibbonSoft/QCAD.ini
- Start QCAD again


Thanks a lot! I't was driving me crazy for a week.

Again, million thanks

Gracias!

Paul
paulcoyote
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 07, 2012 6:38 pm


Return to QCAD 2.1/2.2 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests