Tools/Menus disabled [solved]

If you are having problems with QCAD version 3, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

Tools/Menus disabled [solved]

Postby RyecoAaron » Mon Dec 05, 2011 4:39 pm

Running RC3 on Windows 7 Ultimate 64 but and when I double click on any drawing file, all of the draw tools and almost all of the menus/options are grayed out. If I open RC3 and use the open dialog to open a drawing, it works fine.

I also noticed that when I double click on the drawing, it does not show the drawing at the same zoom level I saved it at. So, if I save the drawing taking up the entire screen, it is very small in the bottom left corner when double clicking on it. It does not do this when opening using the Open dialog.

Not a big deal to me since I rarely double click on a file to open it.
Last edited by RyecoAaron on Mon Mar 19, 2012 5:34 pm, edited 1 time in total.
RyecoAaron
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 05, 2011 4:27 pm

Postby RyecoAaron » Mon Mar 19, 2012 5:34 pm

Issue is fixed in RC4b
RyecoAaron
Registered Member
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 05, 2011 4:27 pm


Return to QCAD 3 Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests