Move Insert Point for a Block.

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD version 3

Moderator: andrew

Move Insert Point for a Block.

Postby Peppino79 » Thu Mar 21, 2013 5:47 pm

It's possibile to move insert point for a block?
Peppino79
Junior Member
 
Posts: 18
Joined: Sun Nov 25, 2012 5:29 pm

Re: Move Insert Point for a Block.

Postby andrew » Thu Mar 21, 2013 5:55 pm

The reference point of a block is the absolute zero point of the drawing when editing the block.

Simply edit the block and move all entities in it to the new, desired position.
User avatar
andrew
Site Admin
 
Posts: 2568
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Move Insert Point for a Block.

Postby Peppino79 » Thu Mar 21, 2013 9:10 pm

Ok, Thank You. It's work good.
Peppino79
Junior Member
 
Posts: 18
Joined: Sun Nov 25, 2012 5:29 pm


Return to QCAD 3 'How Do I' Questions

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests