change the keyboard commands

Please use this forum to post feedback and suggestions related to QCAD Professional.

Moderator: andrew

Locked
Schmutzer
Registered Member
Posts: 2
Joined: Wed Mar 25, 2009 8:50 am

change the keyboard commands

Post by Schmutzer » Thu Mar 26, 2009 10:06 am

is it possible to change the keyboard commands?
example sf to Strg+F
and to create a hotkey with it

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6292
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Post by andrew » Sat Mar 28, 2009 7:52 pm

No, this is not possible currently.

Locked

Return to “QCAD 2.1/2.2 Suggestions and Feedback”