Page 1 of 1

Bitmap Export default resolution

Posted: Fri Sep 04, 2015 8:07 am
by algrass
Is there a way to alter the default export resolution in the Export Bitmap dialog box? Current default is 640x480.Normally I export at 1920x1080 and would like to avoid changing this manually every time. Is there a .xml file I can modify to set my preferred resolution export?

Re: Bitmap Export default resolution

Posted: Fri Sep 04, 2015 9:50 am
by andrew
I've moved this to a feature request at:
http://www.qcad.org/bugtracker/index.ph ... sk_id=1259

A quick fix is available.

Re: Bitmap Export default resolution

Posted: Fri Sep 04, 2015 2:48 pm
by algrass
Great Andrew. Thank you.

Re: Bitmap Export default resolution

Posted: Fri Sep 04, 2015 7:43 pm
by hungerburg
Very nice, nicer still, if the dialogue would remember the file type too!

(I never save bmp but png most of the time…)

Re: Bitmap Export default resolution

Posted: Sun Sep 06, 2015 9:57 am
by algrass
hungerburg wrote:Very nice, nicer still, if the dialogue would remember the file type too!

(I never save bmp but png most of the time…)
I agree entirely!