hatch

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD.

Moderator: andrew

Forum rules
Always indicate Operating system, QCAD version
Attach Drawing files, Screenshots
Post one question per topic.
Post Reply
ethatch
Registered Member
Posts: 2
Joined: Mon Dec 17, 2018 10:49 pm

hatch

Post by ethatch » Mon Dec 17, 2018 10:59 pm

How can i put the hatch in back of the dimensions that I have drawn?

I'm using Windows 10

Version:
3.21.3.0 (3.21.3)
Internet:
QCAD.org
Build Date:
Sep 17 2018
Revision:
4b91c8c
Qt Version:
5.5.1
Architecture:
x86_64
Compiler:
MSVC++ 12.0 (2013)
Attachments
without hatch.JPG
With hatch
without hatch.JPG (180.7 KiB) Viewed 1045 times
with hatch fill.JPG
Without hatch
with hatch fill.JPG (178.64 KiB) Viewed 1045 times

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6246
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: hatch

Post by andrew » Mon Dec 17, 2018 11:02 pm


Post Reply

Return to “QCAD 'How Do I' Questions”