Hatching

Use this forum to ask questions about how to do things in QCAD.

Moderator: andrew

Forum rules
Always indicate Operating system, QCAD version
Attach Drawing files, Screenshots
Post one question per topic.
Post Reply
simonbolton
Newbie Member
Posts: 7
Joined: Sat Jun 01, 2019 10:25 am

Hatching

Post by simonbolton » Fri Jun 14, 2019 3:07 pm

I am having a problem hatching. No problem when I draw a continuous line with same start and end or a rectangle outside of a drawing but when I try to do the same within a drawing, say a wall which I know to be a continuous line, then I get advise note in red saying
"loop not closed at point...' and there seems to be no way of connecting said loop. Where am I going wrong please.
Many thanks
Simon

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6548
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Hatching

Post by andrew » Fri Jun 14, 2019 3:10 pm

Please check for duplicate entities for example by selecting your entities and checking if the selection count in the status bar matches your expectations. You can also use Modify > Detection > Detect Duplicates.

If you cannot solve the problem, please attach or e-mail the drawing file.

Post Reply

Return to “QCAD 'How Do I' Questions”