Page 1 of 1

Setting Dimension Formats in MAC Version

Posted: Wed Jun 03, 2020 11:13 pm
by mlwoy
Mac IOS 10.1
QCAD version 3.21

Just loaded QCAD on my new Mac desktop and I am having trouble finding out where to set the Dimensons Format.
On page 186 of the manual it says "Label format can define the format an precision of. numerical values" and you can use Aerchetectual or engineering format.The Windows version has a place to choose Label format but the MAC version does not have it on the screen.

How do I change the Format option to Engineering, Architectural or Fractional.


M.L. Woy

Re: Setting Dimension Formats in MAC Version

Posted: Wed Jun 03, 2020 11:34 pm
by Husky
mlwoy wrote:
Wed Jun 03, 2020 11:13 pm
The Windows version has a place to choose Label format but the MAC version does not have it on the screen.
Windows and MAC should be identical. Please check Menu / Edit / Drawing Preferences ...

Husky-2020.06.03-08.png
Husky-2020.06.03-08.png (92.4 KiB) Viewed 344 times

Re: Setting Dimension Formats in MAC Version

Posted: Thu Jun 04, 2020 12:07 am
by mlwoy
Thanks I did not see the scroll bar on the right,