Circles and CNC

If you are having problems with QCAD, post here. Please report bugs through our Bug Tracker instead.

Always attach your original DXF or DWG file and mentions your QCAD version and the platform you are on.

Moderator: andrew

Forum rules
Always indicate Operating system, QCAD version
Attach Drawing files, Screenshots
User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6246
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Circles and CNC

Post by andrew » Mon Nov 24, 2014 6:18 pm

I was able to Export it with no troubles *AND* when I copied it over to the Linux machine, there were NO ERRORS!!!!
Excellent.
Sterling wrote:THANK YOU!!!
You're welcome.
(My apologies for being problematic!)
No problem :) It usually takes a few iterations back and forth to get everything sorted, but if it's G-Code there's no rocket science involved.
This is a pretty straight-forward configuration.

Sterling
Active Member
Posts: 27
Joined: Wed Nov 19, 2014 11:15 pm

Re: Circles and CNC

Post by Sterling » Mon Dec 01, 2014 9:03 pm

I see it is included in the latest build (ver 3.7.4) as well. :)
>>>Thanx!

~Sterl~

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6246
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Circles and CNC

Post by andrew » Mon Dec 01, 2014 9:12 pm

Yes. Most configurations I make are very user specific, but I figured that this configuration is likely generic enough to be working for other LinuxCNC users as well.

Post Reply

Return to “QCAD Troubleshooting and Problems”