[solved] windows 10

Post your question about installing or upgrading QCAD.

Moderator: andrew

Post Reply
a l e x
Newbie Member
Posts: 9
Joined: Tue Sep 09, 2014 7:21 pm

[solved] windows 10

Post by a l e x » Tue Sep 15, 2015 10:53 am

Hello,

I'm using Qcad on windows8.
Will it also work if I upgrade the OS to windows10?

Did anyone try ?

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6187
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: windows 10

Post by andrew » Tue Sep 15, 2015 11:01 am

Yes, we have Windows 10 here and it's one of the officially supported platforms:
http://www.qcad.org/en/qcad-documentati ... -platforms

a l e x
Newbie Member
Posts: 9
Joined: Tue Sep 09, 2014 7:21 pm

Re: windows 10

Post by a l e x » Tue Sep 15, 2015 11:11 am

OK.
I didnt see that tab.
However, when you look at the download tab, it's only written " W 8 ,7 ,Vista ..."

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6187
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: windows 10

Post by andrew » Tue Sep 15, 2015 11:27 am

Thanks, I've updated the information.

Post Reply

Return to “QCAD Installation and Upgrades”