Compile Visual Studio 2010

Use this forum for all posts and questions about the free QCAD Community Edition version 3

Moderator: andrew

Post Reply
lala
Newbie Member
Posts: 6
Joined: Tue Nov 29, 2016 5:01 am

Compile Visual Studio 2010

Post by lala » Tue Nov 29, 2016 12:12 pm

Hello~

Help me ㅠㅠ

Install : QT5.1.1 , QT Add In 1.2.5, VS 2010( Professional ) , O.S: Windows7 64bit

step 1)
I downed the QCAD Source Code in the http://qcad.org/en/qcad-cam-downloads-trial

step 2)
I unzip the qcad-3.15.5.0.zip

step 3)
in QT Command(32bit) line, switch to the qcad-3.15.5.0 folder and qmake -r -spec win32-msvc2010 -tp vc

Error Message : Project MESSAGE: Copying imageformats\ggif.dll
.....

step 4)
I Compiled the qcad-3.15.5.0\src\src.pro in the Visual Studio 2010

step 5)
ERROR Message: don't find the qcad-3.1.5\src\src.sln (Please check attached file)
Attachments
Error.jpg
Error.jpg (471.33 KiB) Viewed 1954 times
ERROR2.jpg
ERROR2.jpg (359.37 KiB) Viewed 1954 times
ERROR3.jpg
ERROR3.jpg (106.33 KiB) Viewed 1954 times

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6187
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Compile Visual Studio 2010

Post by andrew » Tue Nov 29, 2016 1:06 pm

Please do not post the same question multiple times, thanks.

I've deleted your duplicate topic "I Compiled the qcad-3.15.5.0\src\src.pro in the QT5 of the Visual Studio 2010".

You can find detailed compilation instructions (using qmake / nmake) on our web site at:
http://qcad.org/en/component/content/ar ... om-sources

Compiled and fully working packages are available from:
http://www.qcad.org/en/qcad-downloads-trial

lala
Newbie Member
Posts: 6
Joined: Tue Nov 29, 2016 5:01 am

Re: Compile Visual Studio 2010

Post by lala » Tue Nov 29, 2016 1:20 pm

Sorry.

I tried the manual ( http://qcad.org/en/component/content/ar ... om-sources )

But I Can't do it.

Which Step is wrong with my question?

lala
Newbie Member
Posts: 6
Joined: Tue Nov 29, 2016 5:01 am

Re: Compile Visual Studio 2010

Post by lala » Tue Nov 29, 2016 1:45 pm

andrew wrote:Please do not post the same question multiple times, thanks.

I've deleted your duplicate topic "I Compiled the qcad-3.15.5.0\src\src.pro in the QT5 of the Visual Studio 2010".

You can find detailed compilation instructions (using qmake / nmake) on our web site at:
http://qcad.org/en/component/content/ar ... om-sources

Compiled and fully working packages are available from:
http://www.qcad.org/en/qcad-downloads-trial






I can't linux.

lala
Newbie Member
Posts: 6
Joined: Tue Nov 29, 2016 5:01 am

Re: Compile Visual Studio 2010

Post by lala » Tue Nov 29, 2016 1:48 pm

lala wrote:
andrew wrote:Please do not post the same question multiple times, thanks.

I've deleted your duplicate topic "I Compiled the qcad-3.15.5.0\src\src.pro in the QT5 of the Visual Studio 2010".

You can find detailed compilation instructions (using qmake / nmake) on our web site at:
http://qcad.org/en/component/content/ar ... om-sources

Compiled and fully working packages are available from:
http://www.qcad.org/en/qcad-downloads-trial


I can't linux.
I can only use windows or windows QT.






I can't linux.

Post Reply

Return to “QCAD Community Edition”