Copy Between Layers

Drop in here to discuss whatever you want.

Moderator: andrew

Post Reply
ov10fac
Active Member
Posts: 44
Joined: Thu Jan 29, 2009 3:25 pm
Location: Omaha Nebraska

Copy Between Layers

Post by ov10fac » Sun Feb 10, 2013 4:33 pm

Anyone know how to copy between layers in 3. I've been looking for about a week with no success. Should be simple as cut and paste!!

User avatar
Clive
Moderator / Drawing Help
Posts: 1327
Joined: Thu Aug 25, 2011 9:28 pm
Location: UK

Re: Copy Between Layers

Post by Clive » Sun Feb 10, 2013 5:40 pm

Yes it is straight forward as you say - you need to make sure firstly that you are working in the layer you want to copy to and that you tick the ' to current layer' check box.
Copy and paste between layers.png
Copy and paste between layers.png (28.11 KiB) Viewed 5232 times

ov10fac
Active Member
Posts: 44
Joined: Thu Jan 29, 2009 3:25 pm
Location: Omaha Nebraska

Re: Copy Between Layers

Post by ov10fac » Mon Feb 11, 2013 6:45 pm

Ok

But I don't have that check box. I'm. Running 3.0 pro on Linux. I cannot find anything that lets me do that

Many thanks, I really did think it should be that simple and it has to be!

User avatar
Clive
Moderator / Drawing Help
Posts: 1327
Joined: Thu Aug 25, 2011 9:28 pm
Location: UK

Re: Copy Between Layers

Post by Clive » Mon Feb 11, 2013 7:52 pm

To clarify - you are using the cut and paste tools from the Edit tool set ?

I would imagine you are, so this seems strange to me, you should automatically get the 'Paste' options including Rotation, Scale, To Current layer, Overwrite Layers and Overwrite Blocks!

User avatar
Husky
Moderator/Drawing Help/Testing
Posts: 2569
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Re: Copy Between Layers

Post by Husky » Tue Feb 12, 2013 8:34 am

Hi everybody,

I'm just wondering .... will you "copy" some lines (or what ever) to an other layer or just "move" to a specific layer?
If you just need to move that means you can use the property editor:
Select line(s) - check the Property Editor for "General" -> "Layer" and change the Layer to the right one .....
Husky-2013.02.11-01.png
Husky-2013.02.11-01.png (29.62 KiB) Viewed 5287 times

Post Reply

Return to “Chat”