Block Hatch anomaly?

Drop in here to discuss whatever you want.

Moderator: andrew

Post Reply
Panchdara
Senior Member
Posts: 121
Joined: Wed Nov 25, 2015 4:15 pm

Block Hatch anomaly?

Post by Panchdara » Mon Dec 23, 2019 1:24 pm

I can understand Andrews point in viewtopic.php?f=8&t=6831

Whilst making forward progress on a small drawing, I came across a scenario that is similar to that attached.

Same layer each entity
Create open block
close block with line
hatch
fail

Bug or by design?
Cheers
Attachments
BlockHatch1.wmv
(4.42 MiB) Downloaded 54 times
QCAD 3.24.3 / Windows 10 x86_64

TSG
Premier Member
Posts: 267
Joined: Thu Oct 08, 2015 9:39 am
Location: Germany, Lower Saxony

Re: Block Hatch anomaly?

Post by TSG » Mon Dec 23, 2019 2:46 pm

Hatch from segments works well and there is no reason why hatch from selection shouldn't work as well.
So I suggest to write a bug report.

Cheers
TSG

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6864
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Block Hatch anomaly?

Post by andrew » Mon Dec 23, 2019 4:25 pm

I can confirm that this use case (boundary path elements partially from (different) blocks) is not currently implemented. I'd suggest to duplicate / explode the block for hatching.

Post Reply

Return to “Chat”