QCAD fails to launch

Post your question about installing or upgrading QCAD.

Moderator: andrew

Post Reply
KBBB
Registered Member
Posts: 1
Joined: Sat Feb 09, 2019 4:55 pm

QCAD fails to launch

Post by KBBB » Sat Feb 09, 2019 5:01 pm

Can you help with QCAD not launching? It will load to 69% and fails at loading CAM ADD SUBLAYER.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6246
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: QCAD fails to launch

Post by andrew » Mon Feb 11, 2019 10:00 am

Please wipe your installation making sure the QCAD installation directory is completely removed, then install from scratch. If that does not help, you might also want to reset your QCAD configuration.

Post Reply

Return to “QCAD Installation and Upgrades”